Resultaten

Home / Resultaten

“Sinds ik Herbalife ben tegen gekomen via rebecca zijn mijn sportprestaties en herstel na het sporten enorm vooruitgegaan. Ook dacht ik dat ik als vrouw geen spiermassa zou kunnen opbouwen, nu weet ik wat een gebalanceerd eetpatroon en goede voedingstoffen voor een mens kunnen doen!” Marouschka 26 jaar

“Met Herbalife en het aanpassen van mijn eetpatroon ben ik ruim 20kg en 12 % vet kwijtgeraakt na mijn 2e zwangerschap, en sinds dien veel energieker en fitter.” Rebecca 28 Jaar

60 cm slanker —————————————————————

Inmiddels weet ik wat goede voeding voor iemand kan betekenen. Maar iedere keer dat iemand een fantastisch resultaat neer zet, raak ik iedere keer weer enthousiast!! Deze lieve vrouw heeft een x aantal weken behoorlijk heftig het Corona virus gehad, en tijdens deze periode heeft ze veel nagedacht over de dingen die ze graag wilde verbeteren. Ze wist dat mensen met overgewicht extra vatbaar waren hiervoor. En wilde dit niet meer hebben.. En na deze heftige weken heeft ze de beslissing genomen aan zichzelf te willen werken. Zodat ze zich weer wat fitter ging voelen, een actievere mama, en lekkerder in haar vel wil zitten. Ze nam contact met me op & op 30 mei is deze reis naar Resultaat begonnen.. Inmiddels zijn we 18 dagen verder , en passen we langzaam aan haar eetgewoontes aan (wat bleek, ze at oa veeel te weinig.. verbranding lag compleet stil) Met wat kleine aanpassingen en een voedzaam en vitaminerijk ontbijt heeft ze dit resultaat bereikt!

18 dagen gezonder leven en 60!! Cm slanker!

Een stuk energieker, minder dipjes doorheen de dag.
-2 kg gewicht
-13 cm op taille (maag)
-11 cm rondom navel

Ik ben onwijs trots op je! We gaan door💪

Topresultaat —————————————————————

-18 kg gewicht
-6 punten orgaan vet (buikvet)
-70!! Cm slanker

Vorig jaar ben jij gestart omdat je wist dat er toch ergens iets moest gaan veranderen. Je wilde je fitter en energieker gaan voelen, en wilde gewoon wat gewicht kwijtraken. We hebben samen naar je eetpatroon gekeken, wat dingetjes aangepast en toegevoegd.. en dat Brengt ons op dit resultaat 👍 Afgelopen periode is heftig geweest qua verhuizingen, operatie etc.. en nu gaan we verder aan je herstel werken en de opbouw van sporten erbij (dit kon voorheen niet omdat je eerst geopereerd moest worden).

Rustig aan en stabiel doorgaan heeft tot dit mooie resultaat geleidt!
Het begin is goed!!

Trots op dit mooie resultaat!!

We gaan door 💪💪

Astrid

28 jaar

Tijdens de periode met mijn rughernia ben ik bij rebecca terecht gekomen voor wat energie en gewichtsverlies, wat me het meeste heeft gebracht is, dat ik nu mede door het aanpassen van mijn voedingspatroon en het gebruik van de herbalife producten mijn hernia operatie heb afgezegd. Afgelopen week heb ik zelfs weer een uur intens gesport waarvan ze dachten dat ik dat nooit meer zou kunnen doe.

Jaap

38 jaar

Vooral onderweg op de vrachtwagen was het voorheen een uitdaging gezond en goed te kunnen blijven eten. Nu met dit makkelijke ontbijt van herbalife, en bijvoorbeeld de repen tussendoor, plus alle tips van rebecca, zit ik fit en energiek op de vrachtwagen.

 

 

Resultaat 21 dagen challenge

<————————-

Fitter en minder dipjes

-3,7kg gewicht
-3% vet
+1,8kg spiermassa
-6,5cm

 

 

Resultaat 21 dagen challenge

<————————-

Voelt zich fitter/energieker

-3,6kg gewicht
-1,1% vet
-9cm

 

 

Resultaat 21 dagen challenge

<————————-

-0,5% vet
– 3cm

Ondanks hectische periode en nog te weinig tijd voor zichzelf kunnen maken..toch resultaat geboekt.

 

 

Resultaat 21 dagen challenge

<————————-

-0,5% vetpercentage
+0,5kg spiermassa

Totaal -14cm slanker op buik en taille.

Kan ongezond eten en snacks beter weerstaan & volop gemotiveerd.